Tuesday, 26 April 2011

tolong lah jgn buruk sangka !!

ke kau sengaja cari point kesalahan aq?klw kau boleh pulak kn...???siasatlah dlu ! tu kwn aq lah,suka sgt fikir bukan2....kau xmahu aq lagi??ke ko mmg dah benci??kau kata aq penipu???umm enth lah siapa yg skrg semakin hari smkin berubah rasa hati?? aq pon xtw...owh ye aq ad bce status komen ko ngn kwn ko. nk tw ap? aq klw boleh xnk cerita sbb benda tu mmg menyakitkn hati...tp aq diam jek aq sabar dan cuba hadapi dgn matang !!! even aq yg membacanya kecewa ..xad lah smpi aq nk bgtw semua org....
aq syg ko...tp entah lah ap dah jadi dgn kita sekarang ni !! ak xnk gaduh dgn ko..sbb ko org yg aq pernh sayang..
dan aq xkn benci org yg pernah aq syg. klw ko nk benci aq terpulang lah itu hak kau tp aq ttp dgn pendirian ak...

Monday, 25 April 2011

FINAL !!!

ok demam membaca nota2 dah bermula !! final dah dekat next week lak tu
GOOD LUCK TO ALL DEN STUDENTS AND DBF !!!

Ap lagi stdy lah..aq harap boleh lah aq cover blik subjek2 aq ni Business English, Mathematics and statistic , Mandarin , Islamic entrepreneurship , Marketing , Insurance & Takaful and JPA !!



MOOD EXAM !!! GOOD LUCK ALL STUDENTS KPMBM

Saturday, 23 April 2011

keluar bersiar-siar bersama sama rakan tercinta !!!

hari ni ak ge jusco melaka dgn rakan2 kolej aq yg rapat !!! syg mereka !!
hari ni aktiviti kami just simple karaoke,mkn2 n pusing2 jusco !! nk ge tmpt lagi menarik poket pulak yg xmenarik al maklum hujung2 bulan katakan kenalah faham !!!
ni beberapa pic yg dpt di kongsikn .

haha saya terima komen dr anda pihak juri !! ni mizan sblh tu aku lah ! haha



ni pulak miedie ! kaki dangdut skrg ! mood period dia kot !! haha !


 Ni pulk aq ngn mizan ! haha  cermin mata ni di sponser sepenuhnya oleh dia lah !  mahal tw takot2 aq nk gne klw rosak kena ganti lak !




 this is me !! yeah masa untuk melepaskn tension aq !!! lama jugk aq xkaraoke tw ! best2 !!!


ps : thankz to abg midie yg sudi hantar pergi td so save sikit lah duit kitaorg ..haha

Friday, 22 April 2011

lega !!

10.44pm td si kekasih hati tersayang call ^^
Ya Allah bersyukur sgt2..ingat si dia dah xnk contat...
jgn nakal2 ye syg !!!
jaga diri disana =) ku disini selalau berdoa untk kebaikan kita bersama

kurniaan Maha Esa !!!

Tuhan memberikan kita dua kaki untuk berjalan, dua tangan untuk memegang, dua telinga untuk mendengar dan dua mata untuk melihat . Tetapi mengapa Tuhan hanya menganugerahkan sekeping hati pada kita ? Kerana Tuhan telah memberikan sekeping lagi hati pada seseorang untuk kita mencarinya. Itulah Cinta. Jangan sesekali mengucapkan selamat tinggal jika kamu masih mahu mencuba. Jangan sesekali menyerah jika kamu masih merasa sanggup. Jangan sesekali mengatakan kamu tidak mencintainya lagi, jika kamu masih tidak dapat melupakannya.. Cinta datang kepada orang yang masih mempunyai harapan, walaupun mereka telah dikecewakan. Kepada mereka yang masih percaya, walaupun mereka telah dikhianati. Kepada mereka yang masih ingin mencintai , walaupun mereka telah disakiti sebelumnya dan kepada mereka yang mempunyai keberanian dan keyakinan untuk membangunkan kembali kepercayaan. Jangan simpan kata-kata cinta pada orang yang tersayang sehingga dia meninggal dunia lantaran akhirnya kamu terpaksa kecewa....

Thursday, 21 April 2011

SEDIH . . .

Aq cuba untuk pulihkan semula hubungan kami tapi si dia mungkin btol2 dah xsygkan ak agaknya..
hah~ ye ak agak kecewa baca ap yg dia luahkan & aku merajuk seketika !!!
Tapi aq lembutkan hati aku dan beralah untuk memulakan sms untuk bertanyakan khabar.
balasnya amat mengecewakan aku dan aq rasa kasih syg dia btol2 dah pudar utk ku..
ak call dia xangkt,kemudian hp ak menerima satu pesanan ringkas...      
                                          " si dia- Nape?
                                            aku  - buat ap tu?sht?
                                            si dia- ok je
                                            aku- bb wtap tu?
                                            si dia- kt bilik
                                            aku-sorry 4 everything
                                            aku-xnk msg ker?umm
                                            aku-b dah xnk lyn ker?

Aku menanti msg dr dia,tp xad pon agaknya dia busy kot dgn assigment dia.
xaplah syg kalau kau baca blog ini aku ingin memohon maaf!
Perubahan itu aq sudah mula nampak...tak boleh ker kita cuba pulihkan???

ingat tak ada org !!!

ap daa geram gila ngn pakcik bas td !
satu jam aq tunggu dlm bas lps tu boleh dia kata
''INGAT XAD ORG DLM BAS ''
sabar jelah kn hahaha

Wednesday, 20 April 2011

Apa Nak Buat ???

Hibur kan yg duka !!!
kwn2 aq dah tegur knp muka aq ketak sgt n muncung panjang !!
perasan jugk dorg rupanya..haha
so kene lah ceria ckit !! nnti cept tua klw moody jek ^^

YE ! DATO ' SITI NURHALIZA !!

YE ! DATO ' SITI NURHALIZA !! AKU MMG SUKA GILA2 KT DIA. MUZIK DIA, ATTITUDE DIA BEGITU SEMPURNA BAGIKU ! DIALAH IDOLA KU.
LAGU2 DIA KINI LENGKAP DLM LAPPY KU !

JERAT PERCINTAAN !!

 Dalam pertemuan ini
Kita terperangkap sudah
Dalam jerat percintaan
Yang tidak disangkakan

Aku telah jadi lupa siapa diriku ini
Engkau juga dihanyutkan
Oleh arus percintaan

Tapi pabila aku sedar diri siapakah aku ini
Aku tertanya sendiri apakah akan terjadi

Oh apakah kita kan teruskan
Di dalam arus percintaan
Perlukah kita untuk berkorban
Demi pertahankan kebahagian

Dalam persimpangan ini
Ku masih terus menanti
Dalam rasa keharuan
Di manakah akhirnya


=(

AKU JADI IMAM HARI INI !!!

Bukan nk berlagak tp nk bercerita di sebalik jd imam solat td !
begitu lega dan tenteram hatiku selepas bersuduj kpd Yang Maha Esa...
melupakan segala-gala permasalah aku seketika,di akhir sujudku aku berdoa kpd tuhan agar masalah ini dan perhubungan kami menjadi lebih baik,,
ku berdoa agar si dia sentiasa sejahtera
Ya Allah tenangkan lah hati ku ini..

Tuesday, 19 April 2011

RISau !

ye ! sy sedang risaukan keadaan awak sayang !
jujur sy xdpt thn air mata sy lg kali ini....

saya sayang awk !

untuk kekasih hati sy kali ini giliran saya pula menulis tentang kita !!
sudah tiba masanya giliran saya bercerita..
tahu x sampai sekarang kenangan2 kita bersama masih segar dalam ingatanku ! lebih kurg semuanya ! =)
tiap  pg aku tersenyum melihat wajah kau di wall hp ! =) aku sayangkan kau sangat2.jangan tinggalkn aku ye SYG ! ingt password kita =)
mmg banyak dugaan kita selama ini kan?tapi kita hadapi dengan tabah dan penuh kesabaran
semoga perhubungan kita berkekalan ! love u so much my dear ! =)

makan gaji buta ker ???

hoi pakcik bas ni ! dah pukul 4.00pm still xamik kami kt kolej !!! sabar jelah...
apkes enth nk lambat2 org dah lah penat blik ptg2...
xpasai2 kena jalan kaki !!! exercises ckit ^^

baru !

saya baru jek tubuhkan blog ini !!! haha testing testing testing !!!