Wednesday, 11 May 2011

♪♫•*¨*•.¸¸ ¸¸.•*¨* DATO SITI NURHALIZA ¸.•*¨`*ི ྀღ •♫♪

     ♪♫•*¨*•.¸¸ ¸¸.•*¨* DATO SITI NURHALIZA ¸.•*¨`*ི ྀღ •♫♪

                               

                                 YE MINAT SESANGAT KT DATO SITI NURHALIZA !!! AHHAHA

                                     ♪♫•*¨*•.¸¸ ¸¸.•*¨* DATO SITI NURHALIZA ¸.•*¨`*ི ྀღ •♫♪
                                           
JOM NANTIKAN DATO SITI NURHALIZA DI APM 2011

http://www.facebook.com/pages/Anugerah-Planet-Muzik/108320315921232
CETGK LINK NI !!

SOLO !!!

dah xad jodoh antara kami nk buat mcmana ! aq redha je dgn ketentuan dan takdir..
mungkin lps ni aq akn jumpa yg lebih baik dan sesuai dgn aq! Ye skrg ni mm sukar utk aq lupakn dia. aq mcm nk pergi jau, lari dan sembunyi dr hati yg kecewa dan terluka ni tp itu hanya akn menambahkn masalah sahaja.
xaplah ak redha !!
buat si dia aq doakn ko bahagia ! aku tahu kau rindu dgn kekasih hati lama ko,xap lah aq doakn yg terbaik utk ko.amin

hai dunia blog !

Lama jugk aq xmenulis.sibuk dgn final exam.umm aq tnsion btol dgn paper smlm soalan mcm xbole nk ssh lg.mmg nk bg student ko fail ker repeat? umm enth lah jnji aq dah buat yg terbaik...
aq xsbr nk tunggu cuti ni mcm nk kerja,sem dpn aq dah mula ddk luar dgn kwn2 aq so nk lah cari duit sikit buat topup2 duit sem dpn...

Tuesday, 26 April 2011

tolong lah jgn buruk sangka !!

ke kau sengaja cari point kesalahan aq?klw kau boleh pulak kn...???siasatlah dlu ! tu kwn aq lah,suka sgt fikir bukan2....kau xmahu aq lagi??ke ko mmg dah benci??kau kata aq penipu???umm enth lah siapa yg skrg semakin hari smkin berubah rasa hati?? aq pon xtw...owh ye aq ad bce status komen ko ngn kwn ko. nk tw ap? aq klw boleh xnk cerita sbb benda tu mmg menyakitkn hati...tp aq diam jek aq sabar dan cuba hadapi dgn matang !!! even aq yg membacanya kecewa ..xad lah smpi aq nk bgtw semua org....
aq syg ko...tp entah lah ap dah jadi dgn kita sekarang ni !! ak xnk gaduh dgn ko..sbb ko org yg aq pernh sayang..
dan aq xkn benci org yg pernah aq syg. klw ko nk benci aq terpulang lah itu hak kau tp aq ttp dgn pendirian ak...

Monday, 25 April 2011

FINAL !!!

ok demam membaca nota2 dah bermula !! final dah dekat next week lak tu
GOOD LUCK TO ALL DEN STUDENTS AND DBF !!!

Ap lagi stdy lah..aq harap boleh lah aq cover blik subjek2 aq ni Business English, Mathematics and statistic , Mandarin , Islamic entrepreneurship , Marketing , Insurance & Takaful and JPA !!



MOOD EXAM !!! GOOD LUCK ALL STUDENTS KPMBM

Saturday, 23 April 2011

keluar bersiar-siar bersama sama rakan tercinta !!!

hari ni ak ge jusco melaka dgn rakan2 kolej aq yg rapat !!! syg mereka !!
hari ni aktiviti kami just simple karaoke,mkn2 n pusing2 jusco !! nk ge tmpt lagi menarik poket pulak yg xmenarik al maklum hujung2 bulan katakan kenalah faham !!!
ni beberapa pic yg dpt di kongsikn .

haha saya terima komen dr anda pihak juri !! ni mizan sblh tu aku lah ! haha



ni pulak miedie ! kaki dangdut skrg ! mood period dia kot !! haha !


 Ni pulk aq ngn mizan ! haha  cermin mata ni di sponser sepenuhnya oleh dia lah !  mahal tw takot2 aq nk gne klw rosak kena ganti lak !




 this is me !! yeah masa untuk melepaskn tension aq !!! lama jugk aq xkaraoke tw ! best2 !!!


ps : thankz to abg midie yg sudi hantar pergi td so save sikit lah duit kitaorg ..haha

Friday, 22 April 2011

lega !!

10.44pm td si kekasih hati tersayang call ^^
Ya Allah bersyukur sgt2..ingat si dia dah xnk contat...
jgn nakal2 ye syg !!!
jaga diri disana =) ku disini selalau berdoa untk kebaikan kita bersama